more_horiz

Devils Ink Holstebro

room Østergade 20, Holstebro, Central Denmark Region 🇩🇰

0
tattoos
0
likes
0
followers
more_horiz

Devils Ink Tattoo & Piercing Holstebro.

read more

Artists featured on Tattoofilter

Not available

Not available

description

Her i Devils Ink specialisere vi os i at skræddersy den bedst mulige tatovering til DIG og DIN krop. Derudover er vores mål, at servicere dig bedste muligt efter kunstens regler.

Vi er et team med meget forskellig specialer og stilarter, derfor nyder vi at få lov at udfolde vores kreativitet og blive udfordret med dine ideer og ønsker – ingen ønsker er for store og ingen ideer er for mærkelige!

Vi gør os gældende indenfor alle stilarter; Oldschool, Newschool, Orientalsk/Asiatisk, Mexicansk, Tribal, mandala, dotwork, maui/polynesian, watercolor, frihånd, Realisme, Horror, Portrætter, og Cover ups.

Da vi er en velfungerende virksomhed er det vigtigt for os at støtte dem som har brug for det, du kan se vores hjertesager her på siden.

Vi er et studio som lægger stor vægt på vores åbenhed og i Devils Ink er der plads til alle. Tatoveringer er ikke længere kun for sømænd og dansepiger, men for alle med et ønske om at udsmykke sin krop. – Men selvfølgelig er sømænd og dansepiger stadig mere end velkommen.

Discover Holstebro

filter
close
filter bychevron_right
Stylechevron_right
Body partchevron_right
Sizechevron_right
chevron_left back