date_range MAY 19 - 21, 2017

18th Breda Needle Art Tattoo Convention

room Breepark

directions Bavelseparklaan, Breda, North Brabant

more_horiz

description

Welkom op de pagina van de Needle Art Tattoo Conventie in Breda!

Langstlopende Tattoo Conventie van Nederland.

De conventie is ooit begonnen als een klein eendaags evenement met slechts 15 deelnemende artiesten in nachtcafé ‘De Graanbeurs’ op de Harey-dag van 1998 in Breda…

Tegenwoordig is het niet alleen de langstlopende tattoo conventie van Nederland, het is ook nog eens uitgegroeid tot een evenement van wereld formaat!

Door de ruim 120 Internationaal bekende en gerespecteerde tattoo artiesten, diverse shows, live muziek en natuurlijk de tattoo wedstrijden wordt deze conventie door zowel de artiesten als de bezoekers van harte aanbevolen.

Organisatie en planning.

Ieder jaar weer streeft de organisatie ernaar Internationale grootheden naar Breda te halen om hun talent met iedereen te delen. Uiteraard worden, buiten de wereldberoemde artiesten die op deze conventie aan het werk zijn, ook aankomende talenten in de tattoo scene zeker niet vergeten.

Het plannen en organiseren van een evenement van dit formaat neemt vanzelfsprekend enorm veel tijd in beslag. Vanaf de 2017 editie van de conventie is de organisatie dan ook uitgebreid met 2 ‘nieuwe’ gezichten. Brian Heijboer (Needle Art Tattoo) en Bertina Rens (Swallow Ink) zullen organisator Jan Heijboer gaan bijstaan in het organiseren van de conventie en er op deze manier voor zorgen dat het een show wordt om nooit te vergeten.

Kortom…

De Needle Art Tattoo Conventie is de perfecte plek om ideeën op te doen en te delen, verschillende stijlen van werk te ontdekken en vergelijken en vooral een gezellig en kleurrijk weekend te beleven!

Discover Breda

filter
close
filter bychevron_right
Stylechevron_right
Body partchevron_right
Sizechevron_right
chevron_left back